Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Røyken

Trolig er det ikke noe kriminelt bak dødsfallet i Røyken. Liket av en mann ble funnet i en grøft ved riksvei 23 ved Spikkestad lørdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liket ble funnet av en kvinne som var ute og gikk tur med hunden sin ved 21-tiden lørdag kveld. Den døde mannen skal ha ligget like ved et skogholt med en plastpose tapet fast rundt hodet, skriver Drammens Tidendes nettutgave. Kvinnen varslet politiet som sperret av funnstedet.

- Alt tyder på at det er snakk om en personlig tragedie. Men det gjenstår en del ting å gjøre før vi kan slå fast noe, sier jourhavende Per Morten Sending i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Teknikere undersøkte søndag området. Kripos ble varslet om likfunnet. Både åstedsundersøkelser og obduksjon av liket gjenstår. Obduksjonen kan gjennomføres tidligst mandag, ifølge Sending.

Politiet hadde søndag ikke foretatt en sikker identifisering av mannen. Funnet sjekkes opp mot en 56 år gammel mann, som bor i området der funnet ble gjort og som har vært savnet i flere dager. Det har vært lett etter mannen, men uten resultat.

(NTB)