Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Trondheim

Mann i 50-årene siktet for grov vold - kan bli løslatt etter avhør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen i 50-årene som er siktet etter at en kvinne ble funnet død i leiligheten hans  fredag formiddag, vil forklare seg for politiet i Trondheim i kveld.

Ved 19-tiden opplyser politiet at mannen trolig blir løslatt etter at han er avhørt.

- Undersøkelsene så langt har vist oss at det pr. nå ikke er noe holdepunkt for å si at det ligger en straffbar handling bak dødsfallet, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

- Jeg har hatt en snau times prat med klienten, og han har gitt en forklaring på hva som har skjedd. Han virker opplagt, og vil forklare seg for politiet også. Først etter politiavhøret er det mulig jeg kan si noe om hvordan han forholder seg til skyldsspørsmål, sier forsvareren, advokat Torfinn K. Stavem til Dagbladet.

Mannen er siktet for grov vold etter at kvinnen i 40-årene ble funnet død i Trondheim fredag ved 11-tiden. Mannen bor i leiligheten på Møllenberg der kvinnen ble funnet, og det var bekjente av kvinne som varslet politiet,melder Adresseavisen.

Ba selv om forsvareren
Mannen er siktet etter straffelovens paragraf 274 - grov kroppsskade.

Det var siktede som selv ba om å få Torfinn K. Stavnem som forsvarer, men advokaten vil ikke si noe om han har bistått siktede tidligere.

Forsvareren bekrefter at klienten er norsk statsborger.

Kvinnen ble funnet død i en kommunal bolig, som siktede disponerer.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram