Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trolig smittet av svineinfluensa

- Håper jeg ikke har smittet Jens og andre i regjeringen, sier Terje Riis-Johansen.

ER BLITT SYK:  Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen (Sp) har fått symptomer på svineinfluensa. Arkivfoto: Marit Hommedal / SCANPIX
ER BLITT SYK: Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen (Sp) har fått symptomer på svineinfluensa. Arkivfoto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen (Sp) er trolig den første statsråden som er smittet av svineinfluensa. Han venter på røveresultatene i dag.

- Jeg lå våken natt til mandag med influensasymotomer. Ettersom det er så mye fokus på ikke å smitte andre med svineinfluensa konkluderte jeg med å holde meg hjemme, sier Riis-Johansen til VG. Han forteller videre at en av hans statssekretærer akkurat har hatt sykdommen.

Fredag var Riis-Johansen på jobb sammen med statsminister Jens Stoltenberg. Nå håper han at han ikke har smittet kollegene i regjeringen.

- Det er jo forbasket å få dette midt i valgkampen. Jeg krysser fingrene for at jeg ikke har smittet de andre, sier han.

Til P4 sier olje- og energiministeren at han har gått på jobb før når han har følt seg dårligere enn han gjorde mandag. Men smittefaren gjorde at han holdt seg hjemme.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling