Trolig vært døde noen uker

De to mennene som er funnet døde i en leilighet i Sandviken i Bergen, kan ha ligget der siden begynnelsen av juli. Det er ikke mistanke om at det skal ha skjedd noe kriminelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no og NTB): De to, en mann på 48 og en på 63, ble funnet døde mandag ettermiddag. En nabo meldte fra fordi han ikke hadde sett vedkommende som disponerte leiligheten siden begynnelsen av juli.

Ifølge politioverbetjent Tove Lian Mathiesen ved Hordaland politidistrikt, er det foreløpig ingenting som tyder på at de er ofre for en kriminell handling. Kroppene bar ingen tegn på ytre skader.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at 63-åringen trolig døde av hjertesvikt og lungebetennelse i kombinasjon med alkohol. Rapporten for 48-åringen er ennå ikke klar.

- Obduksjonssrapporten er sannsynligvis klar i løpet av dagen, opplyser Mathiesen til Dagbladet.no.

Den ene mannen skal være kjent av politiet fra tidligere, og ifølge politioverbetjenten ser det ut til at de hadde alkoholproblemer.

Ifølge politiet er det imidlertid ingenting som tyder på at de døde etter å ha drukket metanolholdig sprit. Ingen av mennene har vært etterlyst.

En nabo, som ikke ønsker å stå fram med navn, sier til Bergens Tidende at han har merket en svak lukt i oppgangen de siste to ukene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer