Tromsø Storm-spillere dopingtatt

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladetno): Tromsø Storm sikret seg sitt første Norgesmesterskap søndag, etter å ha slått fylkesrivalen Harstad Vikings i seriefinalen. Nå har to av klubbens spillere testet positivt på cannabis.

Klubben har lagt ut en pressemelding som bekfrefter dette og har samtidig kalt inn til pressekonferanse kl. 14.30. Klubben vil ikke kommentere noe mer før den tid.

- Storm har inkalt til pressekonferanse, vi respekterer den og vil ikke kommentere hvilke konsekvenser dette får før etter den, sier Anders Solheim, daglig leder i Antidoping Norge til Dagbladet.

Ikke første gang

Ifølge det Dagbladet.no erfarer skal det være snakk om to av klubbens stjernespillere. Begge to skal allerede ha fått sparken.

- Det er selvfølgelig trist at noe slikt skjer, sier Eidar Andreassen, daglig leder i Harstad Vikings, til Dagbladet.no

På spørsmål om forholdet bør få konsekvenser stiller han seg foreløpig nøytral.

- Vi var i samme situasjon for to år siden, sa det er vanskelig å si. Jeg må nesten vite litt mer om hva som har skjedd før jeg kan uttale meg om det.

Forrige sesong skal et liknende forhold ha oppstått i klubben. Da skal spillerne ha fått kalde føtter og tilstått til klubben. Om det er snakk om de samme spillerne vites ikke, men ingen fikk sparken da.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.