Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tromsø uten tillit

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke bare for OL-sjef Bjørge Stensbøl å komme tilbake til jobben som daglig leder av Tromsø 2018. For de fleste er det vrient å være borte fra jobben en hel dag uten å ha noen god forklaring. Særlig hvis de fleste norske mediene leter etter deg.

Stensbøl kom til slutt tilbake med fortellingen om at han var såret over styreformann Petter Jansens NRK-intervju om at det heretter skulle være slutt på alle soloutspill rundt OL-saken, men historien stopper neppe der. Internt fortsetter konflikten som en dypere debatt om Stensbøls lederstil.

Nasjonalt vakler Tromsøs OL-sjanser så vidt videre. På tross av at de berørte departementene anslår store budsjettoverskridelser i byens økonomiske OL-kalkyler, er det tvilsomt om regjeringen kan stoppe denne søknaden. Til det har de rødgrønne og Tromsø vært heftig forlovet for lenge. Men for resten av oss framstår prosjektet under ledelse av Bjørge Stensbøl som ytterligere svekket.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media