Trond (41) døde brått: - Stor sorg

Skyttermiljøet i Spydeberg er i sorg etter Trond Midtbøs uventede bortgang.

RAUS: Trond Midtbø avbildet med et smil om munnen under samlagsmesterskapet i Follo i 2004. Foto Spyderberg Skytterlag
RAUS: Trond Midtbø avbildet med et smil om munnen under samlagsmesterskapet i Follo i 2004. Foto Spyderberg Skytterlag Vis mer
Publisert

Familien er fortsatt i sjokk etter det uventede dødsfallet, men ønsker samtidig å takke for all støtte og gode ord i en tung tid.

- Det er tungt å miste folk man er glad i, og ekstra tøft blir det når det kommer så uventet. Vi var så glad i Trond. Nå ser vi at mange andre var det samme. Det er også godt å se at alle som møtte han, husker han som den han var: En utrolig god, snill og imøtekommende person som alltid hadde smilet på lur, sier familien i en uttalelse til Dagbladet.

Midtbø ble bare 41 år gammel. Han sovnet stille inn natt til 1. januar, etter ei tid med influensasymptomer og pustebesvær.

- Våre varme tanker går til hans kone Lise, mamma Tove, pappa Arne og resten av familien, skriver skyttervennene i et minneord de har sendt Dagbladet.

Det har også vært publisert i Smaalenenes Avis.

- Raus og positiv

De skriver at de vil huske en skytterkompis som alltid var morsom og blid.

- Han som alle likte, og som alltid var så raus og positiv. Det var aldri «nei» i hans munn, og han var alltid klar for å ha det gøy. En fin fyr det var lett å le og trives sammen med, fortsetter de.

TALENT: Trond Midtbø avbildet som ung skytter. Foto: Spydeberg Skytterlag
TALENT: Trond Midtbø avbildet som ung skytter. Foto: Spydeberg Skytterlag Vis mer

Stort skyttertalent

Midtbø bodde sine siste år i Bamble i Telemark, men han og familien var i en årrekke en sentral del av skyttermiljøet i Spydeberg og Indre Østfold. Spesielt på 1990- og 2000-tallet.

- Trolig er Trond den mest talentfulle skytteren vi har fostret opp i skytterlaget. Allerede tidlig i ungdomsårene viste han resultater i den ypperste norgestoppen.

Skyttervennene forteller at Midtbø hadde historisk gode prestasjoner for en spydeberging som barn og ungdom, og fortsatte den gode utviklingen som voksen.

KONGELAG: Trond Midtbø (foran med caps) under Landsskytterstevnet på Elverum i 2000. Foto: Spydeberg Skytterlag
KONGELAG: Trond Midtbø (foran med caps) under Landsskytterstevnet på Elverum i 2000. Foto: Spydeberg Skytterlag Vis mer

Som ungdom ble han blant annet tatt ut til landslaget, og vant nordisk mesterskap. Som senior fikk han både medalje i Landsskytterstevne, og plass på Kongelaget.

- Utrolig trist

Sosialt satte han også sine spor i miljøet, uttaler de.

- Gladgutten Trond var en som alle likte. Han var alltid velkommen tilbake når han selv ønsket. Nettopp den tanken på at han aldri vil komme tilbake er utrolig trist.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer