LOTTOMILLIONÆR: Trond Furuberg hadde glemt at han hadde tippet da telefonen plutselig ringte. Video: Irene Furuberg Vis mer

Sjokkert lottomillionær:

Trond fikk telefonen alle drømmer om: - Det gjør vondt når jeg klyper meg i armen, da er jeg vel våken?

Trond Furuberg hadde glemt hele lottotrekningen, da telefonen plutselig ringte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Maleren Trond Furuberg fra Kongsvinger fikk telefonen alle drømmer om da Norsk Tipping ringte og fortalte at 53-åringen hadde vunnet én million kroner.

Se video over.

- Jeg var sikker på at jeg ville være med i lottotrekningen på lørdag, fordi det skulle trekkes noen ekstra millionærer. Jeg kom hjem fra jobb halv 9, og tenkte på trekningen mens jeg sto i dusjen, men når jeg satt meg ned i stolen glemte jeg hele lottotrekninga, sier Furuberg til Dagbladet.

Det var da telefonen ringte.

- Når jeg så nummeret og at det var fra Hedmark, så skjønte jeg hvem det var som ringte, sier Furuberg.

Når Norsk Tipping fortalte om milliongevinsten, er han usikker på om det virkelig er sant:

- Det er mulig at jeg sitter her i sofaen og sover, jeg er ikke helt sikker. Det gjør vondt når jeg klyper meg i armen, da er jeg vel våken, sier han.

Positive reaksjoner

Kongsvinger-mannen vant hele én million kroner, og ble naturligvis i ekstase. Furuberg sier til Dagbladet at han sjelden lar seg vippe av pinnen på den måten videoen viser, men at han ble «tatt av ». Da var kona Irene rask til å dra opp mobilen og dokumentere det hele. Lokalavisen Glåmdalen omtalte saken først.

- Kona begynte å få bange anelser og skjønte hvem som ringte, og da startet hun å filme og fikk vel med seg det meste, sier Furuberg.

Videre sier den 53 år gamle maleren at det hele føltes omtrent som det ser ut på videoen, og forteller at han har fått positive reaksjoner både på sms og av andre han har truffet. Furuberg jobber som selvstendig næringsdrivende, dermed kommer lottopremien svært godt med.

- Det hender det er litt stress med å få endene til å møtes, så dette kommer veldig godt med, sier Furuberg.

Millionærlunsj

I tillegg til Furuberg var det 33 andre som ble én million kroner rikere på lørdag. I videoen hører man at Furuberg blir invitert på en samling med andre millionærer. Der blir Furuberg tilbudt en omvisning, møte med programlederne og et møte med andre millionærer.

- Sånn at vi millionærer kan menge oss med andre millionærer, ja. Det er jo helt suverent, sier en ekstatisk Furuberg i telefonen til Norsk Tipping.