Trøndelag Ap

Trond Giske lansert til styreplass

Trond Giske er nå lansert til plass i styret at Trøndelag Ap. Men det er ikke gitt at han blir leder.

INN I STYRET: Trond Giske er innstilt som nytt medlem av styret i Trøndelag Ap. Her fra journalistkonferansen Svarte Natta i Tromsø. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
INN I STYRET: Trond Giske er innstilt som nytt medlem av styret i Trøndelag Ap. Her fra journalistkonferansen Svarte Natta i Tromsø. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lista over kandidater fra lokalpartiene til nytt fylkesstyre for Trøndelag er nå sendt ut. Fra Trondheim Arbeiderparti er Trond Giske foreslått, sammen med fem andre.

Så langt har ingen lokalpartier lansert lederkandidater, bortsett fra Melhus Ap, som ønsker at Per Olav Skurdal Hopsø skal fortsette. Men han har takket nei til gjenvalg.

- Stort mangfold

- Det er 35 navn på lista. Den viser at vi har et stort mangfold av svært dyktige kandidater. Nå ber vi om innspill fra lokalpartiene til hvordan styret skal se ut. Basert på det skal vi jobbe fram en innstilling som er samlende for Trøndelag Ap, sier leder i valgkomiteen, Arild Grande, til Dagbladet.

Trond Giske har ikke ønsket å kommentere sitt kandidatur, men er nå lansert fra Trondheim Ap.

- Jeg antar at de som står på lista er spurt og har sagt seg villig til å gjøre en jobb for Trøndelag Ap. Jeg vil ikke kommentere enkeltpersoner, men det er gledelig å se at så mange er villige til å bidra, sier Grande.

Gode navn

Leder av Trondheim Ap, Hanne Moe Bjørnbet, vil ikke si noe om hvilken plass i styret lokalpartiet ser for seg for Giske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer