Nytt politisk verv for Giske

Trond Giske: Ønsket ikke kampvotering

Var ønsket som nestleder i Trøndelag av flertall, men ønsket enstemmig innstilling, skriver Trond Giske på Facebook.

KLAR FOR VALGKAMP: Trond Giske skriver på Facebook at det var flertall i valgkomiteen som ønsket han som nestleder i Trøndelag Ap, men at han ønsket en samlende løsning. Han får nå plass i arbeidsutvalget for styret. Foto: Ned Alley / NTB sTrocanpix
KLAR FOR VALGKAMP: Trond Giske skriver på Facebook at det var flertall i valgkomiteen som ønsket han som nestleder i Trøndelag Ap, men at han ønsket en samlende løsning. Han får nå plass i arbeidsutvalget for styret. Foto: Ned Alley / NTB sTrocanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Valgkomiteen har spurt meg om å bli medlem av styret og arbeidsutvalget i Trøndelag Arbeiderparti. Den tilliten setter jeg stor pris på,skriver Trond Giske på sin Facebook-side.

Han skriver at vervet gir større mulighet til å drive med politikk i hjemfylket.

- Det gir også mulighet til å være med på byggingen av landets største fylkesparti sammen med medlemmer, tillitsvalgte og folkevalgte.

- Enkelt valg

- Jeg ble i går informert om at et flertall ønsket meg som nestleder, men at det var mulig å få til en løsning som også mindretallet kunne være med på. Det valget var enkelt. Det aller viktigste for partiet er samling om det politiske arbeidet og den viktige valgkampen som står foran oss, skriver Giske.

Han gleder seg nå til å drive valgkamp i Trøndelag.

Som Dagbladet skrev tidligere i dag, kom valgkomiteen for Trøndelag Ap fram til en enstemmig innstilling som gir Giske plass i fylkesstyrets arbeidsutvalg. Dagbladet får bekreftet at det var flertall i valgkomiteen for å innstille Giske som nestleder ved siden av sittende nestleder May Britt Lagesen, men det ville skapt delt innstilling og kampvotering på landsmøtet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer