JACKPOT: En mann (60) fra Trondheim stakk i dag av med hele lottopotten på rundt 30 millioner kroner. Her er kveldens  lottoprogramleder Ingebirg Myhre. Foto: Sverre Houmb
JACKPOT: En mann (60) fra Trondheim stakk i dag av med hele lottopotten på rundt 30 millioner kroner. Her er kveldens lottoprogramleder Ingebirg Myhre. Foto: Sverre HoumbVis mer

Trønder (60) stakk av med hele lottopotten på 30 mill.: - Det så greit ut, det...

Men så kom skjelven.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Forrige lørdag var det ikke en sjel som klarte å prikke inn de nødvendige sju riktige for å bli lottomillionær. Dermed var det i kveld duket for såkalt Gull-lottotrekning med rundt 30 millioner kroner i førstepremiepotten.

En mann på 60 år fra Trondheim var den eneste som klarte å prikke inn disse tallene: 2-9-12-14-15-17-29.

Han kan glede seg over å få 29.821.360 kroner inn på kontoen sin, opplyser Norsk Tipping.

- Litt skjelven Mannen, som ønsker å være anonym, så trekningen på tv, men hadde ikke sjekket kupongen sin da trekningsredaktør Gro Synstad  ringte fra Norsk Tipping med gladnyhetene.

Med Norsk Tipping på telefonen, gikk han selv inn og sjekket at han virkelig hadde vunnet nesten 30 millioner kroner.

- Det så greit ut, det. Jeg pleier egentlig ikke å sjekke kupongen min før en halvtime etterpå for å se om jeg har vunnet noen småpenger, var det første han sa.

- Jeg fleipet med kona og sa jeg måtte følge med på telefonen min, så ringte du. Jeg er litt skjelven nå, sier mannen til Norsk Tipping.

Spretter konjakken Trondheimsmannen ønsker ikke å si så mye om hva han vil bruke pengene på.

Men litt feiring blir det i kveld.

- Jeg har en konjakk jeg har spart i to år. Den skal fram nå.

Med gevinsten på nær 30 millioner kroner, havner 60-åringen på 18. plass på lista over de største pengegevinstene fra Norsk Tipping. En mann fra Skedsmo i Akershus topper lista etter at han i 2010 stakk av med førstepremien på 46,5 millioner kroner i Vikinglotto.