Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trønder brukte kanon mot rådyr i gulrotåker

Politiutrykning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En gårdbruker som ville beskytte gulrotåkeren sin fikk i stedet politiet på besøk. Den hjemmelagde kanonen skapte nemlig uro i Overhalla i Nord-Trøndelag.

Politiet fikk natt til søndag meldinger om gjentatte høye smell på Skogmo. Politiet fryktet det dreide seg om geværskudd, men fant ut at det ikke var fullt så dramatisk da tjenestemennene kom til stedet.

- Vår patrulje kunne etter hvert konstatere hvor lyden kom fra. De tok seg ut i terrenget og over en gulrotåker. I skogkanten sto en gassbeholder som var koblet mot det vi kan kalle en kanon, sier operasjonsleder Stig Fredriksen i Nord-Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa.

- En gårdbruker hadde montert opp dette for å holde rådyrene unna gulrotåkeren sin, sier Fredriksen.


(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling