Trønder dømt for å ha bestilt seksualisert barnedokke. Viste seg at han også hadde overgrepsmateriale

Hjemme hos mannen fant også politiet bilder som viste grove, seksuelle overgrep mot barn.

UNDERTØY: Dukkene blir levert med sexy undertøy. Bildet er av en av dukkene som ble beslaglagt i fjor. Foto: Sør-Vest politidistrikt.
UNDERTØY: Dukkene blir levert med sexy undertøy. Bildet er av en av dukkene som ble beslaglagt i fjor. Foto: Sør-Vest politidistrikt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En mann i 50-åra fra Fosen i Trøndelag er i en dom fra 30. april dømt til betinget fengsel med en prøvetid på to år og må betale en bot på 25 000 kroner i Fosen tingrett.

Etter at politiet fikk varsel om at mannen hadde bestilt en seksualisert barnedokke gjennomsøkte de mannens bolig. Her fant de overgrepschatting og omfattende mengder overgrepsbilder på mannens datamaskin, skriver Adresseavisen.

På en chatteside for menn var mannen i kontakt med en bruker som kalte seg «stefar». Chatten dreide seg om seksuelle fantasier om stefarens jenter på 12 og 14 år.

Mannen erkjente forholdene i tingretten.

- Jeg blir uvel

Dagbladet skrev i mars fjor om at tolletaten og Kripos beslagla 21 sexdukker som ble bestilt fra utlandet av norske menn. Den omtalte trønderen var blant disse mennene.

Menn i alderen 18 til 60 år fra ulike steder i landet ble etterforsket for å ha kjøpt dukker i barnestørrelse, pakket inn i barnetepper - og med renseutstyr.

Dokkene med utilslørte sexreferanser er 15 kilo tunge og en meter lange i barnestørrelse fire til seks år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer