Tror avdød ble utsatt for ulykke

Mann (30) funnet død i Bjørnafjorden i Hordaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Den 30-år gamle mannen som ble funnet død i Bjørnafjorden i Hordaland ble mest sannsynlig utsatt for en ulykke, ifølge politiet.

- Vi kan bekrefte at mannen er identifisert og familien er varslet. Vi vet fremdeles lite om hendelsesforløpet, men mye tyder på at mannen ble utsatt for en ulykke, opplyser lensmann Lorentz Lunde ved Fusa og Tysnes lensmannskontor.

Lensmannen sier til NTB at mannen la ut med båt fra Os ved 23-tiden søndag med retning Våge. Politiet har brakt på det rene at han var alene i båten.

Det var dårlig vær, og politiet antar at 30-åringens båt har gått rundt på grunn av tung sjø. Båten er fremdeles ikke funnet.

Det var føreren av en forbipasserende båt som varslet om funnet like etter klokken 17.15 mandag. En politibåt som var i området ble sendt til stedet, og mannen ble hentet opp av vannet.

Hvor lenge mannen lå i sjøen, er ikke kjent. 30-åringen, som er fra Tysnes, ble funnet omkring to nautiske mil fra Os. Lensmannskontoret opplyser at mannen vil bli obdusert så fort som mulig.

(NTB)