Tror Aylar blir tøff motstander

FK Zebra klare for kjendiskamp i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Aylar og Tommy Sharif er blant motstanderne når TV 2s nerdelag FK Zebra spiller sin første, store kamp i morgen.

- ........ sier en svært ovenpå Tommy Sharif til Dagbladet.no.

Før han modererer seg litt:

.............................

Realityserien om fotballaget, arvtagerne etter TVNorges «Heia Tufte», har premiere på skjermen førstkommende onsdag.

Men innspillingen av serien har pågått i åtte uker alt, og hovedutfordringen, den store kjendiskampen, skal foreviges i morgen.

I dag fikk Zebra-gutta, sammen med sin trener Egil «Drillo» Olsen, prøve seg på den obligatoriske før kampen-pressekonferansen. Det var riktignok skrint med pressefolk, og en svært regissert seanse der produksjonsteamet steppet inn med spørsmål, og flere måtte tas om igjen for å få de riktige bildene.

Men det skortet ikke på innsatsviljen til nerdespillerne. De hadde vært på kurs i fotballklisjeer hos «Golden Goal»-gutta Henrik Elvestad og Johan Golden.

- Ingenting er avgjort før kampen er avgjort, ballen er rund og alt det der. Men vi regner i alle fall med en 2-0-ledelse i løpet av to minutter. Det er som kjent en farlig ledelse, så vi håper å gå opp til 10-0 før pause, proklamerte Magne Seierslund overfor de to kjendis-spillerne som var møtt opp, Tommy Sharif og Nikis Theophilakis, sistnevnte kjent fra «Hotel Cæsar».

- Vi skal kjøre knallhardt høyt press og regner med at 90 prosent av kampen blir spilt på deres banehalvdel, fulgte Drillo opp.

- Hvem av kjendisspillerne blir den tøffeste utfordringen? spør Dagbladet.no.

- Aylar, kommer det kjapt fra Fredrik Solem.

- Nei, Fridtjof Wilbourn og Håvard Lilleheie fra Manshow blir nok tøffe. Men han dekkselgeren der, er jeg ikke så sikker på.

Tommy Sharif kvitterte med å spørre Drillo hvor mye han skulle ha for å trene dem istedet. Dobbel lønn? Tredobbel? Og gratis dekk og felger til vinteren?

- Jeg lar meg ikke bestikke, sa Drillo.