Tror Bråten ble forfulgt før drapet

En drosjesjåfør mener Egil Tostrup Bråten (23) ble forfulgt av to menn like før han ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sjåførens observasjon er en av flere funn og observasjoner politiet nå jobber videre med for å oppklare drapet som skjedde natt til 18. november i fjor. Egil Tostrup Bråten ble ifølge politiet drept med et knivlignende stikkvåpen, og hadde også merker etter et annet stikkvåpen, melder Nettavisen.

Minutter før drapet så sjåføren det som trolig var Egil Tostrup Bråten stående på drapsstedet i Nordahl Bruns gate sammen med noen andre. Litt tidligere, klokka 00.40, skal han ha observert Egil Tostrup Bråten gående i Langes gate med to personer etter seg. Sjåføren fattet interesse for de tre personene, og kjørte ned Nordahl Bruns gate til Pilestredet, før han snudde og kjørte opp igjen.

- Han fikk en anelse om at her er det et eller annet. Det var noe spesielt han ville se nærmere på, sier politiavdelingssjef Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt. Han sier politiet har grunn til å tro at en av de tre personene var Egil Tostrup Bråten, og at politiet er svært interessert i å komme i kontakt med de to som sto sammen med ham.

Abrahamsen håper folk som vet noe om drapet står fram, slik at gjerningsmennene kan bli tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer