Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tror britiske Megan (15) har rømt sammen med mattelæreren (30)

Begge har vært forsvunnet siden fredag.

FORSVUNNET: Vennene til Megan har laget en Facebook-side der de etterlyser 15-åringen. Foto: Find Megan Stammers/Facebook
FORSVUNNET: Vennene til Megan har laget en Facebook-side der de etterlyser 15-åringen. Foto: Find Megan Stammers/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Familien til Megan Stammers (15) fra Eastbourne i Storbritannia er knust. Deres datter har vært forsvunnet siden fredag, da hun ikke møtte opp på skolen, skriver BBC.

Politiet mistenker at 15-åringen har rømt til Frankrike med Jeremy Forrest (30), som er mattelærer.

Ikke i fare Megan ble sett på fergen over den Engelske Kanal, fra Dover til Calais, fredag ettermiddag. De reiser trolig i en Ford Fiesta som tilhører Forrest.

Politiet sier at de ikke tror at Megan er i fare, og ber henne ta kontakt med familien sin.

- Vi vil bare at Megan skal ta kontakt med oss. Vi er bekymret og savner henne veldig. Vær så snill, ta kontakt, Megan, sa Martin, hennes far, på lørdag.

Ifølge Daily Mail skal Forrest, som er gift, ha hatt tett kontakt med 15-åringen på Twitter, og bedt henne bli med på et eventyr.

- Meg og deg. La oss rømme sammen, skal han ha skrevet i en av meldingene til Megan.

Blogget om dilemma På sin blogg har Forrest beskrevet et dilemma, under tittelen «You hit me just like heroin...» (du er som heroin for meg). Bloggposten ble skrevet i mai, og han diskuterer hva som er rett og hva som er galt.

- De siste ukene har vært intense, både på en god og en dårlig måte. (...) Hvordan burde vi og hvordan skal vi definere hva som er rett og hva som er galt?, skriver han.

15-åringens venner har opprettet en side på Facebook, der de etterlyser Megan.

Megan ble sist sett av sin familie på fredag morgen da hun forlot sin mors hjem for å dra på skolen. Verken Forrest eller Megan kom på skolen på dredag.

- Dette er veldig utypisk for Megan. Vi vet ikke hvordan vi skal takle dette, hun burde være hjemme med oss, sa Tracy Stammers, Megans stemor, til Daily Mail.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media