Tror de har funnet den savnede båten

Har trolig sunket. Fiskerens garn er funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 61 år gammel mann ble meldt savnet i går kveld i Fræna kommune i Romsdal. Han ble sist sett mandag formiddag klokka 10.

– Han er yrkesfisker og dro ut i en 35 fot stor sjark mandag formiddag. Det skal ikke ha blitt sagt noe eksakt tidspunkt for når han skulle være tilbake, men i går kveld ble han altså meldt savnet av familien, sa Stein Jarle Langvik, redningsleder ved Hovedredningssentralen på Sola, til Dagbladet.no.

Nå har letemannskapene funnet fiskerens garn. Og trolig båten.- Vi har funnet garnet han brukte og mye tyder på at båten ligger under den. Vi får ikke opp garnet og på ekkoloddet ser vi at det ligger en større ting under der. Trolig er det båten, sier Stein Solberg, redningsleder ved Hovedredningssentralen på Sola, til Dagbladet.no.

En båt med undervannskamera er nå på vei til stedet for å finne ut om det er båten som har sunket.Søket etter mannen fortsetter.

- Vi har søkt i et stort område og det er søkt godt, men vi har ikke funnet ham, sier Solberg.Store styrker har deltatt i søket etter mannen som fisket ved Hustadvika.

– Det har vært ute to redningsskøyter, et kystvaktfartøy og et redningshelikopter involvert i søket. Nå søker vi med et fly og et helikopter, og er i ferd med å involvere et helikopter til, sa Langvik til Dagbladet.no tidligere i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer