Tror de har funnet ulykkesbilen i Verdal

Politiet i Nord-Trøndelag undersøker fortsatt én av de tre bilene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet har så langt ikke funnet ut hvem det var som i går kveld rygget på og drepte fem år gamle Andreas Haugan Garberg i Verdal. Natt til i dag ble tre biler beslaglagt og undersøkt. Ved 15-tiden i dag ble to av de tre kjøretøyene frigitt etter tekniske undersøkelser.

- Dagen i dag har primært gått med til sporsikring og tekniske undersøkelser, sier Rune Trana, som ajourhavende ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Trana bekrefter at politiet nå konsentrerer undersøkelsene om én av de tre bilene, men vil ikke si noe om hvem som eier denne bilen. Politiet er rimelig sikre på at man finner tekniske spor på ulykkesbilen.

- Alle de involverte er i familie med eller er bekjente av den omkomne. Dette er en tragisk sak, og det er ennå for tidlig å si noe om hvem som stod bak påkjørselen, sier Trana.

Familie og venner var samlet i et hus i Inndalen i går ettermiddag. To av bilene kjørte fra stedet, og det var da den tredje bilen parkerte utenfor huset at man oppdaget den hardt skadde femåringen. Gutten hadde så omfattende skader at han døde kort tid etter, skriver  Trønder-Avisa . 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer