Tror de vet hvem som ble partert

Dansk politi er i ferd med å identifisere den drepte mannen som ble funnet partert i København i påsken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Norske tips om partert mann

  (Dagbladet.no): Politiet har arbeidet i flere dager med å identifisere en mann som ble funnet drept og partert i løpet av påsken.

  En travel visekriminalkommissær Kirsten Lassen i København-politiet sier til Dagbladet.no at politiet er i ferd med å finne ut hvem den drepte er.

  - Vi er rimelig sikre på hvem mannen er, men identiteten er foreløpig ikke bekreftet. Vi jobber på spreng med å fastslå mannens identitet fordi dette vil ta etterforskningen et langt steg videre, sier Lassen til Dagbladet.no.

  Mannen politiet tror er den drepte skal etter det Dagbladet.no kjenner til være dansk statsborger. København-politiet vet foreløpig ikke noe om dødsårsaken. Mannen er fraktet til rettsmedisinsk for obduksjon.

  Lassen opplyser videre at politiet har fått inn flere hundre tips etter at de i går ettermiddag gikk ut med et foto av mannen.

  Mannens avsagde bein og ene arm ble påskeaften funnet i en søppelcontainer i Klerkegade. I går morges ble hoveddelen av kroppen funnet i en passasje i Adelgade, kun få hundre meter fra det første funnstedet.

  •  Bildet av liketFUNNET PARTERT: En mann, trolig mellom 30 og 40 år gammel, ble funnet drept og partert i København sentrum i løpet av påsken. Foto: SCANPIX
FUNNET PARTERT: En mann, trolig mellom 30 og 40 år gammel, ble funnet drept og partert i København sentrum i løpet av påsken. Foto: SCANPIX Vis mer