Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tror de vet hvor Fabian er

Signal fra mobiltelefonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet tror de vet hvor Fabian Bengtsson er, melder Expressen. Mobiltelefonen til den kidnappede sibadirektør har koblet seg opp til nettet gjennom en mobilmast i byen Lerbäck.

De siste dagene har flere sivile politipatruljer oppholdt seg i Fjärås i Kungsbacka kommune.

- De har vært i området og lett etter Fabian, bekreftet en kilde til Expressen.

Politiet skal, etter hva Expressen vet, ha overvåket flere interessante adresser, hvor de tror Bengtsson kan oppholde seg. Sibadirektøren har vært borte siden 17. januar. Etterforskerne jobber med en teori om at kidnapperne bor i området rundt Lerbäck.

Familien har ved flere anledninger forøkt å få kontakt med kidnapperene via Sibas hjemmeside. Senest søndag kveld skrev familien blant annet:

«Vi lider så mye. La oss snakke med Fabbe, slik at vi kan roe han ned, og også roe oss selv ned. Vær så snill og snakk med oss, slik at vi kan snakke om hvordan vi kan få Fabbe fri.»

Ber om forsoning: Foreldrene til den kidnappede Siba-direktøren Fabian Bengtsson ber kidnapperne om å snakke med dem slik at Fabian kan komme hjem.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media