- Tror det blir gjort et seriøst forsøk på å komme til løsning

Meklingsmann Dag Nafstads ankomst til Oslo i går kveld gir partene håp. Ingen streikeavklaring ved 06-tiden.

STORSTREIK: 54 ansatte ved Midtbygda sjukeheim i Bergen er tatt ut i streik. Her fra sykehjemmet i forrige uke. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN
STORSTREIK: 54 ansatte ved Midtbygda sjukeheim i Bergen er tatt ut i streik. Her fra sykehjemmet i forrige uke. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Meklingsmann Dag Nafstad kom mandag kveld til Oslo fra Tromsø og har startet en ny kontaktrunde for å få en slutt på kommunestreiken.

Det har ikke skjedd noe avgjørende gjennombrudd i natt i kontakt for å få 45 000 kommuneansatte tilbake på jobb.

- Det kan ha vært kontakt på ulike nivåer, men partene har ikke sittet samlet på Riksmeglingsmannens kontor i hele natt. Jeg har sovet godt i natt, og er på vei for å orientere meg med mine kontakter nå, sier YS-leder Tor Eugen Kvalheim til Dagbladet ved 05.45-tiden.

Etter det Dagbladet får opplyst gir meklingsmannens ankomst til hovedstaden partene nytt håp om at noe vil skje i løpet av nær framtid, og som forhåpentlig kan føre partene ett eller flere skritt nærmere en løsning.

NRK erfarte  i går  kveld at Nafstad har lagt fram et forslag som partene i kommunestreiken etter planen skulle ta stilling til i løpet av natta.

Dette avviser Unio-leder Anders Folkestad.

- Jeg ser at det er sagt i mediene at det er lagt fram et forslag. Men det stemmer ikke. Jeg har ikke annen kommentar enn at meklingsmannen er på plass og vi får se om han har noe å legge fram etter hvert, sier Folkestad til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer