Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Tror dette går bra

Høyre-leder Jan Petersen var i går til legesjekk etter at han torsdag kveld fikk et illebefinnende for åpent kamera. - Det ser ut til at alt er ok. Jeg tror dette går bra, sier Petersen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange hadde nok funnet ut at tida var inne til å ta det litt med ro etter en slik opplevelse. Petersen tenker annerledes. I går morges var han på kontoret allerede klokka 07.30 for å ta fatt på en ny arbeidsdag. Men for sikkerhets skyld oppsøkte han lege i går formiddag for å gå igjennom det som skjedde.

- Det var en underlig opplevelse. Jeg må vel kunne sies å være en temmelig rutinert politiker etter å ha holdt på med dette i 17 år. Det jeg opplevde torsdag kveld har jeg imidlertid ikke opplevd maken til. Jeg aner ikke hva som skjedde, og kan ikke forklare episoden. Jeg hadde en liste med momenter som jeg ønsket å ta opp med Ap-leder Thorbjørn Jagland, men jeg skjønte raskt at jeg ikke ville greie å gjennomføre replikkrunden med ham. Derfor forlot jeg også talerstolen, sier Jan Petersen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media