LEGENDARISK FJELL:  Dette fjellet har blitt legenarisk blant mange dommedagsprofeter, og flere tror at fjellet har dører som fører til andre verdener, eller at romvesener vil hente mennesker her på dommedag. Foto: REUTERS/Jean-Philippe Arles
LEGENDARISK FJELL: Dette fjellet har blitt legenarisk blant mange dommedagsprofeter, og flere tror at fjellet har dører som fører til andre verdener, eller at romvesener vil hente mennesker her på dommedag. Foto: REUTERS/Jean-Philippe ArlesVis mer

Tror en ufo vil komme ut av dette fjellet og redde oss

Tusenvis strømmer til legendarisk fjell i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Franske myndigheter har i dag stengt av det legendariske fjellet i den franske landsbyen Bugarach. Gamle profetier sier at den pyrineiske landsbyen i Frankrike er det eneste stedet som vil overleve verdens undergang 21. desember.

Og teoriene varierer. Noen tror at fjellet har hemmelige dører til andre verdener, mens andre tror at utenomjordiske vesener vil komme og hente mennesker på toppen av fjellet på dommedag. I tillegg tror flere at fjellet er en slags garasje for ufoer.

Plaget av turister Uansett har turistene strømmet til landsbyen i over ti år, og ordføreren i landsbyen har til og med truet med å sette inn hæren for håndtere alle menneskene som kanskje ville møte opp på dommedag

- Hvis det kommer 10 000 mennesker i morgen vil ikke vi som er en landsby med 200 personer klare å håndtere det. Jeg har informert de regionale myndighetene om våre bekymringer slik at hæren kan være tilgjengelig om det blir nødvendig i desember 2012, sa han til Daily Telegraph.

Ordføreren har bedt folk holde seg langt unna landsbyen, men så langt har han ikke fått viljen sin. På tross av at fjellet er avstengt, har det kommet flere dommedagsturister til Bugarach.

Stengt for alle I dag er fjellet imidlertid stengt for alle, fordi myndighetene fryktet at tusenvis av mennesker vil invadere fjellet og landsbyen den 21. desember. Fjellet ble stengt allerede 19. desember, og politiet bevokter området rundt.

Ifølge Daily Mirror har tusenvis av turister kommet til landsbyen i dag. Så langt har det ikke vært nødvendig å kalle inn hæren for å få kontroll på dem.