Tror faren drepte familien

Etter å ha fått obduksjonsrapporten, er politiet rimelig sikre på at det var faren som drepte familien sin i Sveio. Politiet vil ikke si noe om hvordan familiemedlemmene ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har i dag mottatt den foreløpige obduksjonsraporten fra Gades Institutt i Bergen. Obduksjonsrapporten og funn på åstedet gjør at politiet er sikre på at det var faren som først drepte familien sin og deretter seg selv i Sveio.

Oddvar Stølen og hans ektefelle Kari S. Mækeland Stølen ble funnet drept i boligen sin sammen med døtrene Nora (18) og Stina (12) mandag ettermiddag. Politiet har under etterforskningen flere ganger uttalt at de ikke finner noe motiv for familedrapene.

De vil nå foreta noen flere avsluttende avhør for om mulig å finne frem til noe motiv i saken.

- Mannen har etter all sannsynlighet tatt livet av sin kone og to døtre og deretter tatt sitt eget liv med hagle, sier politadvokat Thor Buberg ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet ønsker ikke å gå ut med ytterligere detaljer om åstedet. Konklusjonen er kun foreløpig. Endelig konklusjon i saken vil først kunne trekkes når de endelige analyseresultatene foreligger senere.

HENRETTET:</B> Politiet tror at familiefaren har tatt livet av kona og to av døtrene sine. En datter sitter alene tilbake.