<strong>LYKKELIGERE TIDER:</strong> Her er Andrew Bush fotografert sammen med den slovakiske fotomodell-eksen som nå mistenkes for å ha drept ham med to skudd. Foto: SNWS.com / NTB scanpix
LYKKELIGERE TIDER: Her er Andrew Bush fotografert sammen med den slovakiske fotomodell-eksen som nå mistenkes for å ha drept ham med to skudd. Foto: SNWS.com / NTB scanpix Vis mer

Tror fotomodell-eks drepte gullhandler i bakholdsangrep

Britisk mangemillionær funnet drept i luksusvilla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Spansk politi jakter en østeuropeisk fotomodell etter at hennes ekskjæreste, en britisk gullmillionær, ble funnet skutt og drept i sin leide luksusvilla mellom Estepona og Marbella natt til lørdag.

Bakholdsangrep Gullhandleren Andrew Bush (48) ble funnet død ved 03-tida natt til lørdag. Han og hans nåværende kjæreste skal ha blitt utsatt for et bakholdsangrep da de ankom den leide luksuseiendommen, etter at de hadde vært borte fra huset ei ukes tid.

Ifølge Daily Mirror har Bushs kjæreste forklart at Bushs ekskjæreste plutselig sto i døråpningen da de to ankom huset. Bushs nåværende kjæreste ble nektet adgang til huset, hvorpå hun ringte nødetatene.

Noen minutter seinere skal hun ifølge Sky News ha observert en kvinne forsvinne fra eiendommen i stor fart i en Hummer firehjulstrekker. Da brannvesenet som første etat så ankom, og tok seg inn på eiendommen, fant de Andrew Bush skutt og drept.

Reagerte Politiet mistenker ifølge Daily Mail at den som skjøt og drepte Andrew Bush hadde ventet inne på eiendommen i lengre tid.

Dette begrunnes blant annet med at mannen som leide ut huset til Andrew Bush har forklart at han ei ukes tid før drapet låste seg inn på eiendommen for å fikse noe i svømmebassenget, og da observerte at gardinene i huset var trukket for.

Utleieren har forklart i politiavhør at han reagerte på observasjonen, all den tid at Bush selv aldri skal ha pleid å trekke for gardinene når han var borte.

Jetset-liv Andrew Bush har bygget opp en betraktelig formue gjennom kjøp og salg av gull, utleie av limousiner og drift av flere solstudioer, og er ifølge The Independent en framtredende næringslivspersonlighet i hjemlandet. Han tilbragte nå store deler av året i Marbella.

Der levde han et svært ekstravagant liv - politiet fant eksempelvis både en Lamborghini, en Porsche, en Ferrari og en dyr Audi parkert på eiendommen.

Bush eier også en luksusbolig i Wales. Den eiendommen ble i fjor utsatt for et væpnet ran, der hushjelpen ble bundet fast av ranerne.

<strong>LUKSUS:</strong> Marbella er kjent som et av Europas fremste jetset-reisemål. Foto: Eivind Eidslott
LUKSUS: Marbella er kjent som et av Europas fremste jetset-reisemål. Foto: Eivind Eidslott Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer