Tror «godt bekjent» av Kim Andreas (23) medvirket til drap. - Vi håper at han vil se at det er smart å melde seg for politiet nå

Skal ha avgitt falsk forklaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Politiet i Gudbrandsdalen henvendte seg på en pressekonferanse kl. 11.30 nærmest direkte til den etterlyste drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) etter et en person ble pågrepet for medvirkning til drap.

Politiet sier den pågrepne er en mann i begynnelsen av 20-årene, som er mistenkt for medvirkning til drapet, og som de kaller en «godt bekjent» av Kristiansen.

- Bekjentskapskrets - Vi håper at han vil se at det er enda smartere å melde seg for politiet nå, når han ser at hans bekjente er pågrepet og bidrar i saken, sa politistasjonssjef Bjørn Egil Bergundhaugen.

- Vi håper pågripelsen skal bidra ytterligere til at han ser at han bør melde seg for politiet.Kristiansen er fortsatt etterlyst. Hans mor har også tidligere bedt ham melde seg.

Den pågrepne mannen skal ha kommet inn i saken på et tidlig tidspunkt. Politiet mener han har forklart seg falskt under avhør av Kristiansen bekjente, og valgte etter tekniske funn å sikte ham for medvirkning til drap.

- I en slik sak er det alltid i politiets interesse å få avklart hvilken bekjentskapskrets han har og hvem han har vært sammen med den siste tida. Det var i den forbindelse at den pågrepne også var i kontakt med politiet. På hvilket tidspunkt dette var, det vil jeg ikke kommentere spesifikt, sier Bergundhaugen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer