Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tror ikke savnet kiter i Østfold er i nød

Så ham ikke gå i land.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Østfold-politiet tror ikke lenger den savnede kiteren er i nød på sjøen. De har avsluttet søket som ble igangsatt i Kurefjorden. «Liten grunn til å tro at noen er i nød i området», skriver de på Twitter klokka 18.33.

19:45: Dagbladet har snakket med mannen. - Bra folk er oppmerksomme, men jeg var aldri i nød, sier han.

(Dagbladet): Den savnede kiteren har blå skjerm på kiten, sort våtdrakt med blå hette og er iført rød redningsvest.

Personen er cirka 45 år.

- Melderen, en annen kiter, sier hun sist så ham på havet. Vi jobber ut ifra at det kan være slik, vi tar ikke sjansen på noe annet før vi har avklart det, sier operasjonsleder Raymond Bergli i 17.20-tida.

Politiet fikk melding om den savnende kiteren klokka 16.05, men vet fortsatt ikke om han er i sikkerhet eller fortsatt ute på sjøen.

- Vi jobber med å snakke med alle kiterne på stedet for å finne ut hvem det kan være.

- Vi tror og håper at han har kommet seg på land. Men vi kan ikke ta sjansen, så vi ber alle kitere som har vært i området ta kontakt med oss, sier operasjonslederen.

Mannen kitet utenfor Larkollen camping i Østfold da han sist ble sett av et titalls andre kitere som også er på stedet lørdag ettermiddag.

Vet du mer? Har du tips, bilder, innspill eller video? Last opp videoen din til DBTV-desken, send SMS/MMS til 2400, ring oss på 24 00 00 00 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!