- Tror kjærlighet til faget er avgjørende

Femteklasse ved Eltonåsen skole er landets beste i regning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tallene fra de nasjonale prøvene ble offentliggjort av Utdanningsdirektoratet i dag. Tallene baserer seg på prøver blant femte- og åttendeklasser over hele landet.Femteklassingene ved Eltonåsen skole i Nannestad kommune er landets beste i regning. Samtidig er de femte best i lesing.

Kjærlighet til faget

Klasseforstander Svein Ove Hermo forteller til Dagbladet.no at det er mange faktorer som kan forklare de gode resultatene. Han tror blant annet at det har vært avgjørende at  klassen består av en gjeng svært oppegående og motiverte elever med ressurssterke foreldre.- Vi har jobbet systematisk og effektivt helt fra starten av med denne klassen. Jeg tror de fleste elever kan komme langt i alle fag hvis de arbeider hardt, får tett oppfølging og utvikler en form for kjærlighet til faget, sier han.Han forteller at det å få elevene til å glede seg over faget er avgjørende

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer