Tror liket ble fraktet i konteiner

23-åring funnet drept ved Høybråten kirke forrige lørdag.

FUNNSTEDET: Her, i et skogsholt ved Høybråten kirke i Oslo, ble 23-åringen funnet drept for en uke siden. Foto: JOHN T. PEDERSEN
FUNNSTEDET: Her, i et skogsholt ved Høybråten kirke i Oslo, ble 23-åringen funnet drept for en uke siden. Foto: JOHN T. PEDERSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet leter etter eierne av en søppelkonteiner i plast i forbindelse med etterforskningen av drapet på Høybråten. Politiet tror den drepte 23-åringen ble fraktet i konteineren.

23-årige Muhammad Bilal Aslam ble funnet drept ved Høybråten kirke i Oslo forrige lørdag. Politiet sier de etterforsker saken «intenst».

- Vi har gjort interessante tekniske funn og er optimister, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby om etterforskningen, som nå har vart i en drøy uke.

Etterforskerne tror liket ble fraktet i en konteiner til funnstedet. En plastkonteiner med hjul ble funnet utbrent rett over veien for der 23-åringen ble funnet død. Politiet er svært interessert i å få vite om noen savner en slik konteiner.

Politiet tror drapet skjedde på Høybråten, men vet ikke hvor på Høybråten.

- To menn i midten av 20-årene ble sett i forbindelse med den brennende konteineren klokken 15.45 fredag, sier Kraby.

De to mennene skal ha trillet konteineren, ifølge vitner. Politiet har fortsatt ingen konkrete mistenkte i saken, men ifølge Kraby vet de langt mer enn de kan gå ut med nå.

- Av hensyn til etterforskningen velger vi å være tilbakeholdne med informasjon inntil videre, sier Kraby.

(NTB)