- Tror mamma vil ha meg hjem

Beboere i Brobekkveien 33 har kjent en vond lukt i heisen i mange dager. - Men lukta har ikke vært så ille som i formiddag, da var det helt uutholdelig, sier Monica Solheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er mye bråk, og mange forskjellige folk som går inn og ut av denne blokka. Det var guffent nok her fra før, nå tror jeg nok at mamma beordrer meg hjem til Trondheim, sier Monica Solheim.

Beboerne i boligblokka er oppskaket etter å ha fått beskjed om at det sannsynligvis har ligget et lik i kjellerboden over lengre tid. Flere av bodene i kjelleren på blokka står åpne, mange av dem er ikke i bruk.

Da Eva Ruud kom hjem i går ettermiddag, var vinduet hennes brutt opp, og på bordet lå en lapp fra politiet. Der sto det at boden hennes var brukt til straffbare forhold, og at politiet derfor hadde brutt seg inn i leiligheten hennes. Hun ble bedt om å ringe politiet straks hun kom hjem.

Guffent

- Jeg har bare vært der nede en gang, og det var guffent. Nå er jeg veldig glad for at jeg aldri har brukt den boden, sier Eva Ruud til Dagbladet.

Det er tilgang til kjellerbodene fra gata, og man trenger ikke nøkkel for å komme seg ned dit.

- Alle sier at det er så mye innbrudd der nede i bodene, så jeg tør ikke gå ned dit engang, jeg, Det er veldig ekkelt å tenke på at noe sånt kan ha skjedd her jeg bor, i min bod, sier Ruud.

- Uutholdelig

Flere naboer Dagbladet snakker med sier at de har kjent en vond lukt i heisen i mange dager.

- Det har vært sånn at jeg nesten ikke orket å ta heisen, jeg tenkte kanskje det var et dødt dyr som lå på heistaket eller noe sånt, sier Ruud.

En annen nabo, som hadde materialer i kjelleren, sier at han har kjent vond lukt fra boden i ei uke.

- Men lukta har ikke vært så sterk som i formiddag, sier Monica Solheim.

OPPRØRT: Monica Solheim er skremt over at et lik kan ha ligget i kjelleren der hun bor. - Da jeg kom ned i formiddag, var lukten helt uutholdelig, forteller Solheim.