Tror mobiltrafikk fra 2007 kan gi svar

Scotland Yard tar nye grep i etterforskningen av Madeleine McCann-saken.

SAVNET: Madeleine McCann forsvant fra sine foreldre på ferie i Portugal i 2007 Foto: PRIVAT/AFP/NTB SCANPIX
SAVNET: Madeleine McCann forsvant fra sine foreldre på ferie i Portugal i 2007 Foto: PRIVAT/AFP/NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):Etterforskere i Storbritannia går nå gjennom telefontrafikk fra 2007 for å lete etter ledetråder i Madeleine-saken.

Etterforskere vil be sine kolleger i 31 land om bistand til å undersøke mobiltrafikken til turistene som var i området. Poliiet velger å gå bredt ut fordi feriestedet er et populært reisemål i mange land.

Disse dataene har vært tilgjengelig for politiet siden forsvinningen, og har vært analysert før, men granskningen som gjøres nå er den grundigste hittil, skriver Sky News.

Etterforskerne mener at telefontrafikken er en nøkkelen til å løse mysteriet rundt forsvinningen. Alle personer som befant seg i området Praia Da Luz i Portugal i tidsrommet da forsvinningen skjedd, vil få sin mobiltrafikk undersøkt.

Britisk politi besluttet i juli i år å starte ny etterforskning av Madeleine McCanns forsvinning, og har utpekt 38 mistenkte fra 5 land, melder The Guardian.

Madeleine har vært savnet siden 3. mai 2007, da hun forsvant under familiens ferie i Portugal. Portugisisk politi henla saken etter et år, til sterke protester.

Britisk politi mener det er en mulighet for at Madeleine er i live, og at dette er siste sjanse for å komme til bunns i hva som faktisk er skjedd med henne. Dersom hun lever, er hun i dag ti år gammel.

Ingen av Madeleines familiemedlemmer eller venner som var i Praia da Luz på forsvinningstidspunktet, er blant de mistenkte. Politiet tror isteden Madeleine ble bortført av en fremmed.

Kate og Gerry var selv mistenkt for å stå bak datterens forsvinning, men siktelsen ble frafalt i 2008.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 270177319


Varnish cache server