Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tror Naomi bløffer

LONDON (Dagbladet): Et bilde av kjæresten Joaquin Cortés sammen med en ukjent kvinne kan være årsaken til supermodellen Naomi Campbells sykehusinnleggelse natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NIELSEN

Det spekuleres også i at supermodellens såkalte overdose kan være satt i scene av henne selv, for å skaffe seg en oppmerksomhet hun har begynt å miste. Det skriver den engelske avisa Daily Mirror, som har snakket med motebransjens folk i Paris.

- Naomis image er litt ute for tida. I denne bransjen er derfor all oppmerksomhet god oppmerksomhet, sier folk i motebyråene.

Mysterium

Nå er det store spørsmålet om Naomi tok en overdose fordi kjæresten, flamencodanseren Joaquin Cortés, var sett med en annen kvinne. Eller om hun, som hun selv påstår i The Daily Telegraph, hadde tatt antibiotika med penicillin som hun er allergisk mot.

- Naomi Campbell var ved full bevissthet og snakket i vei. Hun hadde normalt blodtrykk og normal temperatur da hun ble hentet av oss, sier ambulansesjåføren Victor Ramirez. Han hentet henne på Hotel Santa Catalina på Gran Canaria. Da Ramirez i etterkant leste at hun var alvorlig syk og bevisstløs skjønte han ingen ting, sier han til Daily Mail.

Avisa viser til at alle de dramatiske meldingene skriver seg fra vitner ingen kan oppspore i etterkant. The Daily Telegraph har derimot fått bekreftet at det var valium i mageinnholdet hennes.

- Bare en kusine

Etter at Naomi landet i Paris har hun avvist alle rykter om at hun skulle være syk, narkoavhengig eller tatt en overdose. Hun avviser også at det skal være krøll på linjen mellom henne og flamencodanser Joaquin. Den bikinikledde skjønnheten han ble avbildet på stranden med er en av hans utallige kusiner, kan Naomi fortelle.

Natta hun ble brakt til sykehus skal ifølge henne selv ha vært en stille og rolig natt etter en god middag. Da hun våknet opp med magesmerter ble ambulanse tilkalt. Naboer på hotellet har fortalt en helt annen historie om krangel og bråk mellom paret.

KJÆRLIGHETSSORG? Naomi Campbell ... på sykehus etter å ha tatt 20 sovetabletter, angivelig ifølge en politirapport - her sammen med kjæresten Joaquin Cortés i februar i år ...