Tror på rask oppklaring

Faren til Shila Bigdely sier til Dagbladet.no at politiet mener drapssaken er oppklart om et par dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TORREVIEJA ( Dagbladet.no): Fahrad Bigdely, ble tidligere i dag orientert av politet om fremgangen i etterforskningen i saken.

- Politiet fortalte meg at de tror det går mot en snarlig løsning. De antydet to-tre dager.Jeg fikk vite hvilke teorier de jobber med, men kan dessverre ikke si mer. Saken er fremdeles hemmeligstemplet, sier Bigdely til Dagbladet.no.

Han ble i går orientert av politiet om at det kan ha vært flere gjerningsmenn.

Farhad Bigdely sier at han ikke kjenner 14-åringen som har tilstått drapet på hans datter. Gutten skal bo bare få meter fra Shilas hjem, i Playa Flamenca utenfor Torrevieja.

Etter siktelsen onsdag, ble det tatt prøver av gutten som skal sammenlignes med funn gjort på åstedet. Det spanske nyhetsbyrået EFE opplyser at den siktede 14-åringen i går ga en beskrivelse av trailersjåføren som skal komme fra Murcia.

Han skal også ha kommet med ufullstendige opplysningen om trailerens registreringsnummer. Transportseskapet hvor trailersjåføren skal være ansatt, kjenner ikke til saken og sier at de ikke er blitt kontaktet i forbindelse med Shiladrapet.

Følge lokalavisen Informacion, sier Guardia Civil at de mistenker ytterligere en gutt på samme alder som siktede, for å ha vært med på drapet og voldtekten av Shila Bigdely forrige fredag.

Ved minnstedet like ved hjemmet til den drepte jenta fortsetter folk å sette ned blomster, tenne lys og skrive en siste hilsen til Shila. Et hav av blomster og lys møtte faren Fahrad Bigdely og lillesøsteren Sara ( 5) da de i går besøkte stedet.

BLE INFORMERT: Shilas far har fått vite at politiet tror flere gjerningsmenn kans tå bak drapet på datteren.
DREPT: Shila Bigdely ble funnet drept i Spania. En 14 år gammel gutt har tilstått drapet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer