Tror Stavangermann kan ha blitt drept

Zahid Mahmood Butt (54) forsvant med 100 000 kroner for en måned siden.|

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet i Stavanger etterlyser den 54 år gamle Zahid Mahmood Butt, som har vært savnet fra sitt hjem i Stavanger siden 9.juli. Han har ikke gitt livstegn fra seg siden da, og politiet frykter at han kan ha blitt utsatt for noe kriminelt.

– Det er ingenting som tyder på at han har forlatt området frivillig. Derfor tror vi at noe straffbart kan ha skjedd, opplyser Kari Marie Kjellsberg, leder for etterforskningsseksjonen ved Stavanger politistasjon, til Dagbladet.no.

Butt er 170 cm høy, fyldig, av pakistansk opprinnelse, har kort hår og er skallet på toppen. Han ble sist sett på Statoilstasjonen i Lagårdsveien i Stavanger, mandag 9.juli ca. kl. 13.

Butt ble første gang etterlyst 14. juli.

Mystisk møte

Den dagen Butt forvsant  hentet han 100 000 kroner i kontanter hos svogeren sin, som var tilbakebetaling av et lån han hadde gitt svogeren.

- Ifølge svogeren, tok Butt med seg de 100 000 og møtte to menn på en Statoilstasjonen i Lagårdsveien i Stavanger, sier politiinspektør Ernst Kristian Rossebø til Dagbladet.no.

Etter møtet kjørte Butt fra stedet i sin egen bil, mens de to han møtte kjørte i en annen bil. De to han skal ha møtt, er ikke identifisert og politiet søker nå etter informasjon om dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer