Tror Stordalen & Co kan løse eldrekrisa

Carl I. Hagen vil ha eldrehoteller.

TALTE: Carl I. Hagen snakket om eldreomsorg og privatisering under landsmøtet til Fremskrittspartiet i dag. FOTO: SCANPIX
TALTE: Carl I. Hagen snakket om eldreomsorg og privatisering under landsmøtet til Fremskrittspartiet i dag. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| GARDERMOEN (Dagbladet.no): I går fridde Siv Jensen til kvinnene, i dag rakte tidligere partiformann og Frp-nestor Carl I Hagen de eldre ei hand, da han tok talerstolen på Fremskrittspartiets landsmøte.

Til voldsom applaus, startet han med å takke for vervet som leder av partiets nye eldreorganisasjon.

Den skal fungere på samme måte som ungdomspartiet, og representere de eldstes interesser i partiet.Oppfordret StordalenHagen raste mot regjeringens eldrepolitikk, og ønsker store endringer. Han tror økt privatisering vil hjelpe på mangelen på sykehjemsplasser, og tror næringslivstopp Petter Stordalen kan løse deler av problemet.

- Jeg er helt sikker på, at hvis sykehjemsplasser var stykkprisfinansiert, og en fikk 500 000 kroner for hver sykehjemsplass, som det koster i dag, ville næringslivet stått i kø for å bidra, sier Hagen.

Og fortsatte:- I dag, som hotelletterspørselen går ned, tror jeg Petter Stordalen, som eier dette og utallige andre hoteller, ville vært på plass med en gang, og gjort om en etasje eller noen rom, til sykehjemsplasser, sa Hagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer