Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tror Strauss-Kahn er utsatt for komplott

Et flertall av franskmennene tror Strauss-Kahn er utsatt for en svertekampanje, viser en måling.

UTSATT FOR KOMPLOTT?: 57 prosent svarer bekreftende på spørsmålet om de mener Dominique Strauss-Kahn er utsatt for et komplott. 32 prosent svarer nei i målingen utført av CSA for franske medier. Foto: REUTERS/SCANPIX
UTSATT FOR KOMPLOTT?: 57 prosent svarer bekreftende på spørsmålet om de mener Dominique Strauss-Kahn er utsatt for et komplott. 32 prosent svarer nei i målingen utført av CSA for franske medier. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

57 prosent svarer bekreftende på spørsmålet om de mener Dominique Strauss-Kahn er utsatt for et komplott. 32 prosent svarer nei i målingen utført av CSA for franske medier.

Blant Sosialistpartiets tilhengere sier 70 prosent at de tror IMF-sjefen er utsatt for en kampanje. Strauss-Kahn var en ventet presidentkandidat for partiet i neste års valg.

Strauss-Kahn ble pågrepet lørdag i New York og siktet for voldtektsforsøk mot en stuepike på et hotell. Mandag ble han varetektsfengslet. Advokatene hans sier han avviser anklagene. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media