Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tror sykdom ligger bak mistenkelig dødsfall

En mann funnet død i et bolighus i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som ble funnet død i et bolighus i Sveio i Hordaland mandag ettermiddag har ikke vært utsatt for noen kriminell handling, mener politiet.

- Vi tror det er sykdom som ligger bak. Mannen er sendt til Gades Institutt i Bergen til obduksjon og vi vil få resultatet derfra onsdag. Men vi har ingen grunn til å tro at det går en drapsmann løs i Sveio, sier lensmann Kåre Ravn Ottesen til NTB.

Avdøde ble funnet i en alvorlig medisinsk tilstand i sokkeletasjen i et bolighus i Førde i Sveio ved 17.30-tiden mandag.

Politiet mener mannen har gått fra hytta til huset der han ble funnet.

Han døde i et ambulansehelikopter på vei til Haukeland universitetssjukehus.

Eierne av huset kjente ikke mannen, men det kom senere fram at han er en finsk bygningsarbeider som bodde i en campinghytte i nærheten.

(NTB)

FORETAR TEKNISKE UNDERSØKELSER: Politiet jobbet i natt med å undersøket bolighuset der den finske bygningsarbeideren ble funnet. Foto: KRISTIAN EIDESVIK
FORETAR TEKNISKE UNDERSØKELSER: Politiet jobbet i natt med å undersøket bolighuset der den finske bygningsarbeideren ble funnet. Foto: KRISTIAN EIDESVIK Vis mer
image: Tror sykdom ligger bak mistenkelig dødsfall
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media