Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tror Trine og Knut Arild går inn i regjering

Ketil Solvik-Olsen tror regjeringen blir utvidet med KrF og Venstre innen to år.

GÅR INN?: KrF-leder Knut Arild Hareide og Venstre-leder Trine Skei Grande kommenterer budssjettavtalen med regjeringspartiene Høyre og Frp. Samferdselsminister og Frp-nestleder Ketil Solvik-Olsen tror de to sentrumspartiene går inn i regjeringen i løpet av stortingsperioden.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
GÅR INN?: KrF-leder Knut Arild Hareide og Venstre-leder Trine Skei Grande kommenterer budssjettavtalen med regjeringspartiene Høyre og Frp. Samferdselsminister og Frp-nestleder Ketil Solvik-Olsen tror de to sentrumspartiene går inn i regjeringen i løpet av stortingsperioden. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): - Partilederne har tillit til oss, men partiorganisasjonene er ikke klare ennå, mye takket være den mistilliten til oss som holdes i live av Kjell Magne Bondevik. Men Knut Arild Hareide kommer til å dreie partiet i en ny retning, sier Solvik-Olsen til Stavanger Aftenblad.

Han mener erfaringene fra sonderingene i Nydalen og det borgerlige budsjettforliket veier tungt.

- Vi må ikke undervurdere hvor stor interessen er i Venstre og KrF for å samarbeide med oss - også når de ser hvordan vi styrer. Husk at vi har dratt mer og mer i samme retning, i tillegg så har vi en grunnleggende tillit til hverandre, påpeker han. (NTB)