Donald Trump

Tror Trump ofrer Ivanka

Den tidligere advokaten til Donald Trump, Michael Cohen, tror USAs forrige president vil kaste sine egne barn under bussen for å redde seg selv i den pågående kriminaletterforskningen.

NÆRE: USAs forrige president, Donald Trump og datteren Ivanka har et nært forhold. Foto: REX
NÆRE: USAs forrige president, Donald Trump og datteren Ivanka har et nært forhold. Foto: REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Denne uka varslet justisminister for delstaten New York, Letitia James, at etterforskningen av Trumps forretningsvirksomhet i Trump Organization ikke lenger er en sivilsak, men en kriminaletterforskning.

Selv skrev Trump et langt innlegg på sin egen hjemmeside onsdag hvor han beskriver etterforskningen som en «den største heksejakta i USAs historie». Han er også under flere andre etterforskninger og søksmål og nekter for å ha gjort noe galt i alle sakene.

Tidligere har det blitt spekulert i om folk nær Trump, som advokaten Rudy Giuliani, vil begynne å samarbeide med påtalemyndigheten for å redde seg selv. Men Trumps tidligere så lojale fikser og advokat, Michael Cohen, tror det heller er Trump selv som kan komme til å kaste alle - inkludert sine egne barn - under bussen for å redde seg selv.

- Inkludert barna

- Jeg tror Donald Trump kommer til å vende dem alle ryggen. Inkludert barna sine, sier Cohen i et intervju med MSNBC.

Statsadvokaten på Manhattan har de siste to årene etterforsket forretningsavtaler Trump gjorde før han ble president, blant annet om han blåste opp verdien av sine selskaper for å få gunstige lånevilkår og oppga en lavere verdi på sine eiendommer for å få lavere skatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.