Tror Vegard (43) ble drept på grunn av skrapemerker på biler

Den siktede for Skøyen-drapet konfrontert med opplysningene i politiavhør.

DREPT I GARASJEN: Politiet mener drapet i dette garasjeanlegget i boligsameiet Hofftunet i Oslo ble begått i affekt, og at bakgrunnen var overfladiske skader på en eller flere biler. Foto: SCANPIX
DREPT I GARASJEN: Politiet mener drapet i dette garasjeanlegget i boligsameiet Hofftunet i Oslo ble begått i affekt, og at bakgrunnen var overfladiske skader på en eller flere biler. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Mannen i 40-årene, som er siktet for drapet på IT-grunder Vegard Bjerck (43) i Hofftunet ved Skøyen i Oslo, ble i går konfrontert med politiets teori om drapsmotivet. Etterforskerne mener drapet skyldes en bagatellmessig krangel om at en eller flere biler i garasjeanlegget hadde skrapemerker.

- Jeg kan bekrefte at politiet mener det er dette som er motivet for drapet, sier siktedes forsvarer, advokat Knut Lindboe til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Drapsmotivet framstår som helt banalt

- Lite relevantSkrapemerkene er ikke oppstått ved at biler har kollidert eller sneiet borti hverandre. Det er ikke skrapemerker på avdødes bil, får Dagbladet opplyst.

- Sett i forhold til en drapshandling er dette helt banalt. Uansett er det lite relevant så lenge min klient mener at han ikke var tilstede i garasjen på drapstidspunktet, sa advokat Knut Lindboe til Dagbladet om det påståtte motivet etter et konfronterende avhør i går.

Den avdøde og den siktede deler det aktuelle garasjeanlegget som ble åstedet for drapet. Det er flere utganger fra garasjen ved ulike oppganger i boligsameiet, og en av utgangene er bare noen meter fra siktedes leilighet.Nekter fremdelesDen siktede har, siden han ble pågrepet på vei til jobb mandag, sittet i lange avhør. Han har hele tida nektet straffskyld for drapet, som har vært uoppklart siden 18. desember.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer