Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tror Victoria planlegger bryllup

Kjæresten på 'prinseskole'.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For noen år siden var det vår egen Mette-Marit som skulle på 'prinsesseskole' før bryllupet med kronprins Haakon. Nå er det kronprinsesse Victorias kjæreste Daniel Westling (31) som får opplæring i bli en god prins, skriver Aftonbladet.

Blant annet har Westling gått på språkkurs. Det er kjent at Westling, som er personlig trener og eier et svært suksessfullt treningsstudio i Stockholm, ikke behersket engelsk godt da han ble sammen med Sveriges populære prinsesse. Nå skal han være langt bedre rustet til å stå ved Victorias side under offisielle oppdrag. Det er også tydelig at han takler oppmerksomheten rundt forholdet bedre enn før.

- Nå ler han når noen spør om Victoria, sier en venn til Aftonbladet.

Kjæresteparet har ifølge Sveriges største avis nylig vært på ferie i Italia. Avisa tror at de to turtelduene planlegger bryllup etter at de nå har vært sammen i tre år.

Westling skal ha fortalt foreldrene sine at han skal gifte seg med Victoria. De vordende svigerforeldrene har fortalt dette videre til noen av sine venner. Vennekretsen rundt Victoria og Daniel er ifølge Aftonbladet overbevist om at paret planlegger å forlove seg snart.

Så gjenstår det å se om spekulasjonene er riktige. For en måned siden skrev danske BT at kronprinsesse Mary var gravid. Det viste seg imidlertid at den danske kronprinsessen hadde gallesten...

VISTE SEG FREM: Victoria og Daniel på kamp i fjor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media