Trosset politiet - hentet ut basehopper

Stor rasfare i området.

HENTET UT KAMERAT: Her på Kalskråtinden trosset to basehoppere politiets råd. Kart: Gule Sider
HENTET UT KAMERAT: Her på Kalskråtinden trosset to basehoppere politiets råd. Kart: Gule Sider Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I strid med råd fra politiet hentet to kamerater ut den omkomne basehopperen i Romsdalen og fikk ham over i et trygt område sent onsdag kveld.

Stor rasfare i Kalskråtind i Romsdalen gjorde at redningsmannskapene ville vente med å hente ut basehopperen som ble meldt savnet klokken 14.45 av en annen hopper.

Mannen i 30-årene fra Østlandet ble i løpet av kvelden delvis gjenfunnet i et snøras. På avstand og ved hjelp av kikkert kunne redningsmannskaper se det de mente var en fallskjerm og fottøy i et snøras i fjellsiden.

Mens redningsmannskaper og helikopter avventet situasjonen, tok to personer seg i 22-tiden opp til rasstedet uten at politiet var informert.

- Vedkommende person ble deretter tatt ut av det usikre området og over på et sikkert sted. Han er omkommet. Bærere er nå på vei opp for å hente ham ned, sier operasjonsleder Jan Inge Bugge i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB kort tid før midnatt natt til skjærtorsdag.


(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer