Trøste og bære

Det var så varmt. Og så fikk jeg se dem på ordentlig, hulker Veronica Mariell Wang (13) fra Stovner. Sammen med 50 andre slitne og gråtkvalte jenter sitter hun på sykestua til Oslo Røde Kors Hjelpekorps. Ute i hallen hyler og gråter over 5000 andre. Det er Backstreet Boys-feber i Oslo Spektrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

New Kids On The Block greide det for noen år siden. Det samme gjorde East 17 og Take That. I går var det Backstreet Boys som hadde fjortisdraget i Spektrum. Den eneste forskjellen er de nye navnene hvert år; innpakningen er den samme.

Nick er best

Jeg har likt Backstreet Boys siden sommerferien, forklarer Veronica Mariell. Hun var en av 371 som ble dratt opp fra den gråtende massen av jenter med en gjennomsnittalder på sånn cirka 13,2 år i går kveld. Det er ny Spektrum-rekord.

- Jeg orker ikke å gå inn igjen. Jeg orker ikke å se Nick igjen.

- Nei, jeg liker ham bare. Han er så flink til å syng...

Utenfor Oslo Spektrum står småredde foreldre og venter på sine håpefulle. De aller fleste jenter. Innendørs, like utenfor selve konsertstua, er det et eget venterom for foreldre. Her sitter de og småprater. En kopp kaffe har de også fått seg.

- Fint at vi kan sitte her og høre på denne musikken. Kjente toner for oss dette, vet du, sier Heidi og Arne Svendsrud fra Horten.

Bakgate-gutta i aksjon.

Foto: ROBERT S. EIK

- Men det hadde vært veldig morsomt å få sett hvordan det ser ut der inne. Det høres jo helt vilt ut, legger Atle Løseth fra Gjøvik, Ute Ellen Wierød fra Siljan og Lise Englund fra Drøbak til.

Selv om det ser svært dramatisk ut foran scenen når kjekkas-bandene drar til, går det heldigvis stort sett bra.

- Dette er avgjort den verste kvelden for oss vakter, slår vakten Anders Sørensen fast. Han er for anledningen utstyrt med klatreseler. Da blir det lettere for han og hans 30 lempe-kollegaer å få tak i svette tenåringsjenter.

Les konsertanmeldelsen

Bakgate-gutta i aksjon.Foto: ROBERT S. EIK
Det gikk hett for segda Backstreet Girls entretscenen foran 5000 ungjenteri Oslo Spektrum i går.Foto: ROBERT S. EIK

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer