Trua til å ta ut 6000 fra minibank

Mens pistolen pekte rett mot han måtte den 24 år gamle mannen gå bort til en minibank ved Olav Ryes plass og ta ut 6000 kroner. På Torshov viftet en annen raner med ei hagle, før han forsvant inn i et mørkt smug med hele omsetningen fra Soria Moria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I løpet av det som ellers var ei rolig og regntung natt til lørdag i hovedstaden, ble det utført to væpna ran like øst for Akerselva. De to episodene utspilte seg like ved hverandre, både i tid og avstand, men politiet ser ingen sammenheng mellom de to ranene, opplyser operasjonssjef Per Arve Bakken.

Rundt klokka kvart på fem var en 20 år gammel kvinne og en 25 år gammel mann på vei fra Soria Moria for å levere dagens omsetning i en nattsafe på Torshov. Plutselig dukket det opp en ransmann bevæpnet med ei hagle. Han truet til seg pengene og forsvant til fots inn i et mørkt smug.

Fem minutter senere slår tre personer til i Markveien ved Olaf Ryes plass på Grünerløkka. De tre har en pistol og truer en 24 år gammel mann til å ta ut 6000 kroner fra en minibank. Politiet vil nå undersøke om hendelsen kan være filmet av et overvåkningskamera.

En av de tre ranerne på Grünerløkka hadde på seg en rød jakke, men politiet har foreløpig ikke mer presise signalement på noen av ranerne.