Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Truckfører skutt med pil

Ti centimeter lang pil gjennomboret kjeledress.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En truckfører på Værste ved tørrdokken for Drammen Skipsreparasjon merket torsdag ettermiddag i 18-tiden at han ble truffet av noe.

Først da en kollega gjorde ham oppmerksom på det, så han at han var truffet av en om lag ti centimeter metallpil, skriver Fredrikstad blad.

Pilen hadde truffet mannen i hoftehøyde, men hadde til alt hell kun gått gjennom kjeledressen. Truckføreren kom ikke til skade.

- Vi vet foreløpig ikke helt hva som har hendt her. Det kan virke som om den er skutt ut av et blåserør eller et luftvåpen, sier operasjonsleder Rune Arneberg ved Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling