<strong>FRA 165 TIL 77 KILO:</strong> I 2010 veide Trude Jacobsen 165 kilo.  De siste fire åra har hun fokusert på trening og riktig kosthold, i stedet for å takke ja til slankeoperasjonen hun ble innvilget. Siden er 88 kilo borte. - Jeg trodde folk skulle stirre og le, men de heiet på meg. Foto: Svend Aage Madsen og privat.
FRA 165 TIL 77 KILO: I 2010 veide Trude Jacobsen 165 kilo. De siste fire åra har hun fokusert på trening og riktig kosthold, i stedet for å takke ja til slankeoperasjonen hun ble innvilget. Siden er 88 kilo borte. - Jeg trodde folk skulle stirre og le, men de heiet på meg. Foto: Svend Aage Madsen og privat. Vis mer

Trude sa nei til slankeoperasjon. Gikk ned 88 kilo med ny livsstil

Fire år med endret kosthold og livsstil har gjort Trude Jacobsen (37) til ei helt ny dame. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Trude Jacobsen fra Konnerud i Buskerud veide 165 kilo på det meste. Hun var innvilget slankeoperasjon, men bestemte seg for å gjøre et siste forsøk på å endre livsstil.

- Det var tøft, men jeg angrer ikke. Sist jeg var på vekten viste den at 88 kilo er borte, sier Trude fornøyd.

Det er ikke lett å kjenne henne igjen på gamle bilder. Vi snakker om en ekstrem forvandling siden hun tok på seg treningsskoene i 2012.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer