Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Truende gjeng stormet Stockholm-nattklubb

Politiet skal ha mistanke om koblinger til kriminelle nettverk.

TILKALTE POLITI: Et personale på tre måtte gi opp å håndtere situasjonen da en stor gjeng natt til søndag trengte seg inn på en nattklubb i Stockholm. Foto: Julia Kuznetsova/Shutterstock/NTB scanpix
TILKALTE POLITI: Et personale på tre måtte gi opp å håndtere situasjonen da en stor gjeng natt til søndag trengte seg inn på en nattklubb i Stockholm. Foto: Julia Kuznetsova/Shutterstock/NTB scanpix Vis mer

Expressen og andre svenske aviser melder at nattklubben F12 sentralt i Stockholm ble stormet i løpet av natta.

- Et 20-tall personer skal ha trengt seg inn og opptrådt truende, sier Anders Mattsson i Stockholmspolitiet til Expressen.

Aftonbladet oppgir tallet til omkring 30, og at et personale på bare tre ikke greide å stå imot.

- Pågrepet for vold

Alarmen gikk klokka 02.22, da personalet på nattklubben ringte politiet fordi gjengen laget bråk og blant annet ikke betalte for seg.

Da politiet kom til stedet, skal de ifølge Expressen ha kjent igjen noen av inntrengerne. 17 personer ble ifølge Peter Asp ved politiets regionledelses-sentral. fraktet bort og sluppet løs i tettstedet Vallentuna utenfor Stockholm.

En person skal være er pågrepet for vold mot tjenestemann.

Aftonbladet melder å ha sett en kort filmsekvens hvor flere personer slåss utenfor lokalet. Ifølge avisa mistenker politiet at flere av dem har koblinger til kriminelle nettverk.

- Det er en uvanlig hendelse. Det virker nesten planlagt når det kommer så mange samtidig sier Peter Asp.

Ingen gjester skal ifølge Expressen ha kommet til skade i hendelsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media