Truer med blå kollaps

Venstre varsler opprør om asylbarnsaken ikke er løst innen fredag klokka 13.00. Kravet er at skjebnen til 28 utsendte asylbarn prøves på nytt.

I UTAKT? Asylbarnsaken kan velte regjeringen når Venstre nå varsler et mulig opprør. Her er Trine Skei Grande (V), Knut Arild Hareide (KrF), Siv Jensen (Frp), og Høyre-leder Erna Solberg på pressekonferansen etter regjeringssamtalene i 2013. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
I UTAKT? Asylbarnsaken kan velte regjeringen når Venstre nå varsler et mulig opprør. Her er Trine Skei Grande (V), Knut Arild Hareide (KrF), Siv Jensen (Frp), og Høyre-leder Erna Solberg på pressekonferansen etter regjeringssamtalene i 2013. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag klokka 13.00 åpner Venstres landsmøte i Tromsø. Hvis ikke Erna Solberg innen den tid har klart å få Fremskrittspartiet med på en løsning på asylbarnsaken som Venstre og KrF kan svelge, kommer det til å koke over for Venstres tillitsvalgte på landsmøtet. Hele det borgerlige samarbeidet er da i fare. Det bekrefter flere Venstre-tillitsvalgte Dagbladet har snakket med.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer