Truet ambulansepersonell

Mann truet ambulansepersonell og Dagbladets fotograf i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ambulansepersonell ble i 17-tida i dag tilkalt til Kampen i Oslo i forbindelse med en overdose.

Men da de kom til stedet begynte en venn av vedkommende som hadde tatt overdosen å oppføre seg truende mot ambulansepersonellet.

– Han ville tydeligvis ikke at han skulle få behandling, sier innsatsleder Tore Langli i Oslo-politiet til Dagbladet.no.

Politiet kom raskt til stedet.

– Vi fikk først melding om at det var blitt truet med kniv. Det viste seg å ikke stemme, men han hadde oppført seg truende og snakket om at han hadde en kniv, sier Langli.

Dagbladet.no var på stedet da en mann ble ført ut av leiligheten av ambulansepersonellet og politiet. Han dro først genseren over hodet da han så fotografen, før han fikk et håndkle han kunne bruke til å dekke hodet. Mannen oppførte seg rolig, men da han gikk rundt ambulansen for å bli fraktet bort, tok han flere raske skritt mot fotografen og holdt hendene foran seg. Da han var omtrent en meter unna, fikk ambulansepersonellet tok i ham, og førte ham inn i bilen.

Trusler av denne typen overfor ambulansepersonell er forholdsvis vanlig, spesielt i Oslo-området, ifølge Bjørn Karr, leder av ambulanseavdelingen ved Ullevål Universitetssykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer